« آخوندها براي فرار از سرنگوني به جنگ با مردم ايران، جنگ با مردم منطقه و جنگ با جامعه جهاني روي آوردهاند. در كانون اين اقدامها، تلاش براي از بين بردن مقاومت سازمان يافته است كه كليد تغيير در ايران را در دست دارد. حمله به اشرف بر اين اساس صورت ميگيرد.»
در يك كنفرانس بين المللي در پاريس با شركت هزاران ايراني سخنرانان از آمريكا و اروپا بر ضرورت اتخاذ يك سياست قاطع در مقابل رژيم ايران و حفاظت از حقوق ساكنان اشرف و ليبرتي و حذف برچسب تروريستي تاكيد كردند.
سخنرانان اين جلسه كه به دعوت كميته فرانسوي براي ايران دموكراتيك برگزار شد، عبارت بودند از: خانم مريم رجوي، رئيس جمهور برگزيده مقاومت؛ رودي جولياني، شهردار سابق نيويورك و كانديداري رياست جمهوري (2008)؛ مايكل موكيزي، وزير دادگستري آمريكا (2009 – 2007)؛ تام ريچ، اولين وزير امنيت داخلي آمريكا (2003-2005)؛ جان بولتون، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل؛ پاتريك كندي، نماينده كنگره آمريكا (1991-2011)؛گلن كارل، معاون اطلاعات مرکزي آمريكا در امور تهديدات فراملي در شوراي اطلاعات ملي؛ سرهنگ وسلي مارتين، فرمانده سابق ضد تروريسم اتئلاف در عراق و فرمانده حفاظت آمريكا در اشرف؛ و سرهنگ مك گلاسكي، فرمانده حفاظت اشرف تا 2009.؛ گونتر فرهويگن، كميسر اروپا (1999- 2009) و وزير مشاور سابق در وزارتخارجه آلمان؛ گرهارت باوم، وزير كشور سابق آلمان، كلاوس برسر، سردبير سابق تلويزيون كانال 2 آلمان؛ ژاك دزلانگر، نماينده مجلس فرانسه؛ ديويد ايمس، قانونگزار انگليسي، لوچو مالان، سناتور از ايتاليا؛ جفري رابرتسون، حقوقدان برجسته انگليسي و قاضي سابق دادگاه سازمان ملل براي سيرالئون؛
فيليپ دوست بلازي، معاون دبير كل ملل متحد و وزير خارجه سابق فرانسه؛ با ارسال پيامي از اهداف اين جلسه حمايت كرد.
در اين جلسه خانم مريم رجوي، رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران به خاطر حملات تروريستي در تولوز به مردم فرانسه، جامعة يهوديان و خانوادههاي قربانيان تسليت گفت. وي تأكيد كرد اين فاجعه، عملكرد بنيادگرايي تحت نام اسلام است كه قلب آن در تهران و قم ميتپد و ما از ربع قرن پيش نسبت به آن هشدار داده ايم. اين رژيم بنيادگرايي و تروريسم را در لباس دين ارائه ميكند، در حاليكه اين جنايتها ربطي به اسلام ندارد. بنابراين، راه مقابله با آن آلترناتيوي است بر اساس اسلام بردبار و دموكراتيك. مجاهدين اين آلترناتيو دموكراتيك كه آنتي تز بنيادگرايي است را نمايندگي ميكنند. اسلامي كه پيام آن رحمت و آزادي و برابري و برادري و عشق و همزيستي ميان تمامي مذاهب و تمامي ابنا بشر است.
وي در اين جلسه كه همزمان با سال نوي ايراني تشكيل شده بود، اعلام كرد با همبستگي جهاني، ميتوان سال جديد به سال شكست فاشيسم مذهبي تبديل شود. او افزود تنها راه پيشگيري از بمب اتمي ايراني يا از يك درگيري بي سابقه ناشي از بحران سازي و اصرار بر ادامه تلاش ملايان براي دستيابي به بمب اتمي، تغيير رژيم توسط مردم و مقاومت ايران است. او تاكيد نمود
خانم رجوي گفت: « آخوندها براي فرار از سرنگوني به جنگ با مردم ايران، جنگ با مردم منطقه و جنگ با جامعه جهاني روي آوردهاند. در كانون اين اقدامها، تلاش براي از بين بردن مقاومت سازمان يافته است كه كليد تغيير در ايران را در دست دارد. حمله به اشرف بر اين اساس صورت ميگيرد.»
او تاكيد نمود« سياست ايالات متحده و اتحاديه اروپا، مبني بر تن دادن به مطامعِ رژيم در موردِ اشرف و ادامه ناموجه نامگذاري عليه مجاهدين به سود آخوندهاي تهران عمل كرده است.»
خانم رجوي با اشاره به انتقال 1200تن از ساكنان اشرف به كمپ ليبرتي گفت: اين انتقال، متأسفانه به يك جابهجايي اجباري همراه با آزارها و فشارهاي بسيار تبديل شده است. برخلاف تأكيدات مكرر كميسارياي عالي پناهندگان ملل متحد ساكنان آزادي تردد ندارند. كما اين كه از امكان ديدار با خانوادهها يا وكلايشان محروماند.و از همه مهمتر، حضور غيرقابل توجيه قواي مسلح در داخل محدودة خصوصي كمپ است كه موجب ناامني دائمي براي ساكنان شده است. وي هشدار داد كه حضور قواي مسلح در داخل كمپ قوياً پتانسيل بروز يك فاجعه انساني را ايجاد ميكند.
در چنين وضعيتي از ملل متحد انتظار ميرود كه به رسالت حقيقي خود كه دفاع از طرف سركوب شده و قرباني است بازگردد و دست كم در بين ساكنان اشرف و دولت عراق بيطرف بماند. خانم رجوي انجام گامهاي زير را لازمه ادامه انتقال ساكنان به ليبرتي و جلوگيري از يك فاجعه انساني در ليبرتي يا اشرف توصيف كرد
· پليس و نيروهاي مسلح بطور كامل از كمپ ليبرتي خارج شوند و توافقات به عمل آمده در اين زمينه به اجرا درآيد
· ساكنان از حق انتقال اموال منقولشان به محل جديد برخوردار شوند و بتوانند ساير اموال خود را به فروش برسانند يا به محل ديگري بفرستند.
· موانعي كه دولت عراق بر سرراه سازندگي زيرساختها ايجاد كرده سريعا برداشته شود تا ساكنان با هزينه خود بتوانند ضروريترين نيازها نظير احداث محلي براي استراحت بيماران يا تسطيح و ايجاد راههاي عبور و مرور براي افراد بيمار را برآورده كنند.
· روند كار باز تاييد پناهندگي ساكنان توسط كميسارياي عالي پناهندگان و انتقال آنها به كشور ثالث تسريع شود.