
دربازگشت به پاکستان، جنرال مشرف با چه سرنوشتی رو به رو خواهد شد؟
به گزارش فارس، پرویز مشرف رئیسجمهور سابق پاکستان اعلام کرده است که در ایام نزدیک به انتخابات و به منظور گسترش فعالیتهای سیاسی خود به این کشور بازمیگردد.
وی عنوان کرده است که 2 ماه و نیم قبل از تاریخ برگزاری انتخابات راهی پاکستان خواهد شد.
رئیسجمهور سابق پاکستان اظهار داشت: به دلیل اینکه هنوز تاریخ دقیق برگزاری انتخابات مشخص نیست وی نمیتواند تاریخی مشخص را برای بازگشت به پاکستان اعلام کند.
مشرف افزود: اکنون مردم پاکستان نیازمند تغییرات سیاسی هستند و هدف از بازگشت به کشور گام گذاشتن در مسیر انتخابات و تأثیرگذاری در روند تغییرات سیاسی پاکستان است.
رئیسجمهور سابق پاکستان در مورد احتمال دستگیری خود هنگام بازگشت به پاکستان گفت: من با هیچ فردی خصومت و دشمنی ندارم و عاشق پاکستان هستم و از این موضوعی نیز هراسی ندارم.
خبر بازگشت مشرف به پاکستان آن هم پس از حضور «طاهرالقادری» دراین کشور، حدس و گمانها مبنی بر بازیابی قدرت ارتش در حوزه سیاسی پاکستان را افزایش داده است. مشرف به نسلی تعلق دارد که در انهدام ثبات ملی در افغانستان سهم بزرگی را ایفا کرده اند. وی از حامیان پروژۀ تقسیم قومی در افغانستان به شمار می رود. اما مشرف دشمنان کهنه کاری هم دارد که ممکن است او را را به محاکمه بکشانند. در طول تاریخ ایجاد پاکستان، جنرال مشرف اولین رئیس جمهور نظامی است که به وسیلۀ کودتا ساقط نشده و اولین جنرال نظامی است که پس از سال های دکتاتوری زنده مانده است.
اما حالا چه چیزی در انتظار مشرف خواهد بود؟