عجیب است که دنیا داران هرات برای تشویق گروه های ددمنش، مرگ خودرا پیش خرید می کنند.
قتل جگرخراش علی سینا نشان می دهد که پول بلای جان دارنده گان آن شده درحالی که پول را می توان برای محو دسته های مرگ به کار گرفت. به این گزارش نظری بیاندازید:
صدها نفر از اهالی روستایی در مصر، دو مرد را به اتهام ربودن دو کودک و جرایم خشونتآمیز دیگر لینچ کردند.
لینچ به زجرکش کردن کسانی گفته میشود که بعد از شکنجه جمعی، معمولا آتش زده یا با طناب آویزان میشوند.
بدن دو مردی که بدون برگزاری دادگاه رسمی، توسط روستاییان خشمگین کشته شده بودند، در پارکینگی در مرکز روستا از پا آویزان شد.
عکس بدن این دو مرد ۲۰ و ۲۵ ساله که شکنجه و آویزان شدهاند، در شبکههای اجتماعی منتشر شده و دیده میشود که بدن این دو مرد برهنه و غرق در خون است.
به گفته مقامهای امنیتی، شماری از مردم روستای 'محله زیاد' استان غربیه در شمال مصر، سعی داشتند دو مرد متهم را نجات بدهند اما توسط روستاییان دیگر عقب رانده شدند.
احمد مکی، وزیر دادگستری مصر این اقدام روستاییان مصری را محکوم کرده و گفته است: "اگر مردم خودشان اجرای قانون را به عهده بگیرند، ناقوس مرگ دولت به صدا درخواهد آمد."
آقای مکی گفته، این وظیفه دولت است که عدالت را اجرا و امنیت مردم را تأمین کند.
از دو سال پیش که اعتراضات ضد حسنی مبارک در مصر آغاز شد، ناامنی در این کشور افزایش یافته است.
بسیاری از نیروهای پلیس حکومت پیشین، در جریان اعتراضهای مصر خیابانها را خالی کردند و فقط تعداد کمی از آنها سر کار خود بازگشتند.
در بسیاری از محلهها کمیتههای مردمی برای حفظ امنیت مردم شکل گرفت. حتی بسیاری با خود سلاح سرد یا گرم حمل میکردند.
از سال ۲۰۱۱، یعنی حدود دو سال پیش ۱۲ مورد لینچ یا شکنجه جمعی ثبت شده است. در جریان این ۱۲ مورد، ۱۷ نفر جان خود را از دست دادهاند.
فقط در یک ماه گذشته سه مورد لینچ گزارش شده است.
یکی از مقامهای محلی روستای محله زیاد استان غربیه درباره تازهترین مورد لینچ گفته است که در ماههای گذشته چند مورد تجاوز به دختران دانشآموز گزارش شده، امری که باعث خشم روستاییان شده است.