سايت المستقبل العربي- اردن
نويسنده :شاكر الجوهري
مبارزه مسلحانه در ايران اواسط دهه 1960 توسط مجاهدين آغاز شد و روابط مبارزاتي كه ”مجاهدين ”با گروههاي انقلاب فلسطيني برقرار كردند و در پايگاههاي آنها در لبنان آموزشهاي نظامي ديدند در دهه 1970 بود. طي روزهاي گذشته كه فعاليتهاي سياسي مقاومت ايران را كه در شخص مريم رجوي رئيسجمهور برگزيده مقاومت ايران نمايندگي ميشود، و همچنين فعاليتهاي دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران را دنبال كردم پيشرفت سياسي زيادي را در قياس با قبل براي اپوزيسيون ايران بارز كرد، كه نشاندهنده سطح بالايي است كه رهبري مقاومت از آن برخوردار است... كاريسماي غيرمعمول رجوي كه پاكي و معصوميت همراه با دردهاي خلقي كه براي پس گرفتن آزادي و كرامتش مصمم است در چهرهاش سرجمع گشته است.. چهره اي كه در مقايسه با وحشانيت رژيم آخوندها، انسانيت از آن ميتراود.. و توانمنديهاي عظيم در مخاطب قرار دادن جامعه بينالمللي، در كنار فرهنگ سياسي رفيع و والا.. و توانمندي قابلتوجه براي به خدمت گرفتن كليه جرايمي كه رژيم در حق مردم ايران مرتكب شده، جهت جذب حمايت و همدردي افكار عمومي جهاني.
بهراستي توانمنديهاي رجوي جرايم و وحشيگري رژيم آخوندها را به سلاحي خطير در دست مردم ايران عليه اين رژيم تبديل كرده است. در چارچوب اين تلاش استثنايي رجوي، و شوراي مقاومت ايران، هرساله يادواره و بزرگداشت شهداي مردم ايران كه بهدست آخوندهاي جلاد شهيد شدند، برسم وفاداري به اين شهدا و برانگيختن همدردي و پشتيباني خلقهاي جهان با خلق ايران، برگزارميشود... سوم: مخاطب قرار دادن مستمر جامعه و افكار عمومي جهاني، جهت بيان مظلوميت مردم ايران، و مشروعيت خواست آزادي و كرامت، و عزم مردم ايران و نيروهاي فعالش به رهبري رجوي، و دبيرخانه شوراي مقاومت براي ادامه مبارزه جهت آزادي مردم ايران و اراده آنها از ستمگران طغيانگر. اين عمل مستمر و بيوقفه، نتايج و دستاوردهاي سياسي فوقالعاده مهمي را محقق كرده است كه در زير ميآيد: يكم: كيفيت شركتكنندگان در مراسم بزرگداشت شهداي مردم ايران.. بهطوريكه رؤساي دولتها و نمايندگان فعلي و سابق پارلمانها، و شخصياتهاي عالي مقام از نهادهاي جامعه مدني از دهها كشور در سراسر جهان در آن شركت ميكنند. دوم: توجه رسانههاي جهاني به فعاليتهاي اپوزيسيون ايران كه با توده انبوه مردم بالغ بر صد هزار مخالف ايراني و دوستان و هوادارانشان از بسياري كشورها، كه در مراسم مقاومت ايران شركت ميكنند خود را بر برنامههاي بزرگترين رسانهها تحميل كردهاند.سوم. برگزاري بسياري كنفرانسها و ملاقاتهاي مهم با نمايندگان معتبر خلقهاي كره ارض. چهارم: تمركز روي نقاط مشترك مظلوميت خلقهاي تحت ستم در جهان .طي هفتههاي گذشته اپوزيسيون ايران توجه و اهتمام عظيمي به هماهنگي با اپوزيسيون سوريه و عراق معطوف كرد، كه پاسخي بود به ضرورت همپيماني و اتحاد مبارزات خلقهاي تحت ستم در رويارويي با ائتلاف رژيمهاي ستمگر. و اين امر بهصورت زير متجلي شد:
1. ديدار رجوي با احمد جربا رئيس سابق ائتلاف اپوزسيون ملي سوريه در پاريس.
2. حجم مشاركت قابلتوجه اپوزيسيون سوريه در مراسم بزرگداشت شهداي ايران در اواخر ماه ژوئن گذشته در پاريس، بهطوريكه پرچمهاي سوريه و ايران به شكل قابل توجهي همديگر را در آغوش گرفتند
3. تمركز رجوي در سخنراني بسيار مهم خود در اين مراسم بر نشانهها و ابعاد دستاوردهاي انقلاب عشاير عراقي عليه رژيم نوري مالكي.. بهطوريكه او شرايط را براي سرنگوني رژيمهاي مالكي در عراق و اسد در سوريه آماده ميكند. و اينچنين بود كه عملكردهاي انقلاب عشاير عراقي در سرنگوني دولت مالكي موفق شد.. كه گام اصلي درمسيرتغييرريشه اي درعراق است.
4. شركت مخالفين سوري وعراقي در جلسه اي كه روز 13 اوت در مقر سازمان ملل در ژنو با حضور رجوي برگزار شد... بهطوريكه مشاهد شد كه پرچم انقلاب سوريه در مراسم ايراني به اهتزار درآمد، كه شاهدي بر وحدت و همخواني شعارها و خواستههاي خلقهاي منطقه ميباشد.
پنجم: سخنراني رجوي در ژنو، مهمترين نقاط مشترك سياسي بين خلق ايران و خلقهاي عرب را نشان داد:
1. مشخص كردن نقش رژيم آخوندها بهعنوان ناقض حقوقبشر در ايران و ديگر كشورهاي منطقه بهخصوص عراق و سوريه
2. اعلام پشتيباني از مردم عراق و آزادگان عراقي در خلعيد از رژيم ايران در صحنه عراق.
3. محكوم كردن سياست رژيم عراق پشتيباني شده از طرف تهران در حذف اهل سنت و قتلعام آنها
4. محكوم كردن تروريسم سازمان ”داعش ”و كشتار بيگناهان و اقليتهاي قومي.
5. تمركز روي ضرورت شدت عمل جامعه بينالمللي درمذاكرات پرونده اتمي با رژيم ايران.
در همين رابطه نمايشگاه عكس بزرگي از شهداي قتلعام سي هزار زنداني سياسي در ايران و شهداي قتلعامهاي فلسطين و سوريه و عراق و شهداي كشتار اشرف و همچنين شهيد بزرگ حقوقبشر دكتر كاظم رجوي در ميدان ناسيون ژنو داير شده بود.
6. رجوي در اظهارات مهمي با كانال العربيه تأكيد نمود كه مردم ايران قانون اساسي مبتني بر ولايتفقيه را نميخواهند.
ناظران عقيده دارند كه اين شش نكته اساسي كه نقاط اشتراك كليه خلقهاي منطقه و بعضي كشورهايشان را نشان ميدهند، مستحق آن است كه برنامه عمل مشتركي را تشكيل دهد كه آزادي خلقها را محقق كند، و رسيدن آنها به آزادي را سرعت بخشد، و كشورهاي منطقه را از خطرات پرونده اتمي رژيم آخوندها دور سازد. در پرتو اين واقعيت، و هماهنگيهايي كه قبلاً از خلال ديدار رجوي - جربا عملاً محقق شده است ناظران انتظار دارند كه بالاترين هماهنگي بين اپوزيسيون ايران و اپوزيسيونهاي سوريه و عراق انجام گيرد كه تأثير مثبتي به سود خلقهاي منطقه و تمام آسيب ديدگان از خط مشي و سياستهاي رژيم آخوندي را محقق خواهد كرد. بهطور مشخصتر، ناظران سؤال ميكنند چه چيزي مانع فعاليتهاي مشترك بين اپوزيسيونهاي ايران و سوريه و عراق در مرحله آيندهميشود كه تنها به برگزاري جلسات در اين پايتخت يا آن پايتخت خلاصه نشود.. و همچنين سفرهاي مشترك رهبران اپوزيسيون سه كشور به پايتختهاي تصميم گيرنده جهان.. تا در آنها بهنام مظلوميت خلقهاي اين سه كشور صحبت كنند و نقش ويرانگر رژيم ايران در منطقه را ردكنند.و بايدازهم اكنون بازتاب سفرهاوفعاليتهاي مشترك رجوي وهادي البحره رئيس ائتلاف اپوزسيون ملي سوريه،ياسرهنگ رياض الاسعد بنيانگذار ارتش آزاد سوريه، و دكترخضيرالمرشدي دبيركل جبهه ملي اسلامي و نماينده انقلاب عشاير در عراق را تصور كنيم.. ؟! ».