توفان در راه است.
به حوالۀ گزارش اطلاعاتی، از مدتی بدین سو یک افسر پنجشیری به نام بهروز پاییز، ظاهراً از تشکیلات دولتی کنار زده شده و این را اتمر برای آینده بهروز گفته که مورد سوظن مردم دیگر قرار نگیرد .
این درحالی است که بهروز به طور مخفی بالای جوانان در پنجشیر کار را شروع نموده و شبکه سازی دارد و ماهوار از طرف تیم اتمر که مستقیم به ام ای ۶ وصل است برای بهروز یک مقدار پول هنگفت برای کارهایش پرداخت میشود تا در بین پنجشیر برنامه و اهداف که شبکه های خاص دارند انجام بدهند.
بهروز مأمور غیر رسمی شبکه اتمر در پنجشیر، بالای هدف های خاص و افراد خاص تمرکز کرده است تا زمینۀ انفجار پنجشیر از داخل فراهم شود.
چندین جبهه علنی، نیمه علنی و سری، از جانب دولت کابل، گروه داعش، گروه طالب، شبکه های سعودی، امارات، موساد، لندن و آمریکا چنان بالای این دره با تلاش افتیده اند که گویی لشکری از کفتارها به جان آهوی زخمی افتیده باشد تا سهمی بگیرند و توته توته اش بکنند.